Servicii

Serviciile profesionale pe care vi le punem la dispoziție iau în considerare fiecare moment al înmormântării oferindu-vă cel mai înalt nivel de calitate, prestate cu empatie, seriozitate și discreție.

În momentul de fata va oferim cea mai diversificată gama de servicii funerare de pe aria județului Sibiu începând cu planificarea în avans, consultanță gratuită, pregatirea fiecarei etape a înmormântării și încheind cu organizarea pomenilor și parastaselor. Profesionalismul fiecărui membru al echipei noastre este recunoscut de către clienții care au apelat la serviciile noastre, acest aspect fiind foarte important pentru noi.

Casa Funerară Condoleanțe vă pune la dispoziție servicii oneste care tind spre excelența și puteți să fiți siguri că putem să vă oferim sprijinul în momente critice. Indiferent dacă ați ajuns pe site-ul nostru pentru a afla informații despre evenimente care nu au avut loc sau pentru a face aranjamente pentru un eveniment care a avut loc deja, speram că informațiile pe care le veți găsi vă vor fi de ajutor.