Servicii Funerare Sibiu - Pompe Funebre Sibiu - Repatriere

Planifica in avans

Planificarea in avans a inmormantarii iti ofera control complet in organizarea fiecarui serviciu in parte. In acelasi timp, iti ofera liniste prin gandul ca cei dragi nu vor avea o povara in plus in momentele grele.

Consultanta gratuita

Iti stam la dispozitie cu servicii de consultanta gratuita pentru a te ajuta sa faci alegerile potrivite privind ceremonia funerara.

Cum te ajuta planificarea inmormantarii in avans?

Decizia de a planifica in avans ofera avantaje financiare deoarece pretul la care achizitionezi unul sau mai multe dintre produsele sau serviciile noastre nu se va modifica odata cu treceerea timpului.

Nu in ultimul rand timpul, cel mai important factor, care se indeparteaza de noi in timp ce ne bucuram de viata.

De ce sa nu profitati acum si sa planificati in avans pentru ca mai tarziu, timpul sa nu se transforme in inamicul tau?

planifica in avans
consultanta funerara sibiu

Alaturi de tine in momentele grele

Prin serviciul de consultanta gratuita te ajutam sa iei in planificarea ceremoniei de inmormantare, indiferent de ora sau zi. Nu uita,  iti suntem alaturi in clipele dificile preluand toate aspectele organizatorice. 

Consilierea gratuita cu privire la produsele si serviciile funerare oferite reprezinta un ajutor de nadejde in astfel de momente greu de exprimat.

Explicam in detaliu familiei indoliate care sunt procedurile civile in asemenea situatii, traditiile si procedurile funerare, ce produse funerare sunt necesare, astfel incat familia sa aleaga in cunostinta de cauza ceea ce considera ca este potrivit pentru un serviciu funerar complet adaptat bugetului lor.