Servicii Funerare Sibiu - Pompe Funebre Sibiu - Repatriere

Organizare parastas Sibiu

Preluam complet sarcina organizarii parastasului la restaurantul nostru sau la locul convenit impreuna cu tine. Firma noastra va pune la dispozitie pentru organizarea parastaselor meniuri deja prestabilite sau putem stabili impreuna cu dumneavoastra un meniu persoanalizat.

Respectam traditiile religioase

Dupa decesul unei persoane dragi, familia capata indatoriri morale de a comemora persoana trecuta in nefiinta, dupa ritualurile crestine. Dogmele religioase recomanda parastasele si pomenile ulterioare pentru comemorarea decedatului. Conform traditei, mesele de pomenire trebuie organizate astfel: 

Ziua a 3-a, ziua a 9-a, ziua a 40-a

La 3 luni, 6 luni si 1 an

In fiecare an pana la 7 ani

Casa Funerara Condoleante Sibiu

Organizarea unui parastas nu este o sarcina chiar atat de usoara, mai ales daca familia celui trecut in nefiinta nu cunoaste randuielile bisericesti.

In astfel de situatii, solutia optima este Casa Funerara Condoleante care se va ocupa in totalitate de organizarea parastasului si va recomanda in functie de buget si de numarul de persoane, pachetele potrivite.

Pentru a veni in sprijinul tau in momentele grele, Casa Funerara Condoleante organizeaza pomeni si parastase. Putem sa adaptam fiecare meniu in functie de preferintele tale si in functie de de obiceiurile familiei.

organizare parastas sibiu