Servicii Funerare Sibiu - Pompe Funebre Sibiu - Repatriere

Monumente funerare Sibiu

Oferim o gama vasta de monumente si cruci funerare in Sibiu si imprejurimi. Toate produsele noastre beneficieaza de finisaje deosebite precum: slefuire, lustruire, cizelare manuala sau mecanica, sablare. Va oferim in acelasi timp servicii de inscriptionare, gravura laser si reconditionari morminte.

Cruci funerare Sibiu

Detinem o experienta vasta in domeniul realizarii de monumente funerare si putem executa orice tip de constructii funerare, de la cruci funerare de orice fel pana la capele din mozaic, marmura sau granit.

Constructiile funerare se pot executa in orice cimitir administrat de Administratiile Publice sau de Confesiuni Religioase (ortodox, catolic, evanghelic etc.), in Sibiu si judetele limitrofe. Echipa noastra va colabora cu dumneavoastra pe tot parcursul derularii proiectului, de la concept si pana la produsul finit. Veti avea posibilitatea de a alege modelele si dimensiunile produselor dorite, fiecare produs si serviciu fiind acompaniat de garantia calitatii.

La cererea clientului monumentele funerare mai pot fi personalizate cu: poza ceramica, accesorii, crucifixuri, flori, litere sau simboluri.

Monumente funerare Sibiu

Realizate de marmura, granit si mozaic.

Cruci funerare Sibiu

Lucrate cu maiestrie de catre mesterii nostri.

Constructii funerare Sibiu

Calitate garantata, facute sa reziste in timp.