Îmbălsămare

La Casa Funerară Condoleante din Sibiu, îmbălsămarea este efectuată de către personal calificat în acest domeniu . Procedura de îmbălsămare este urmată imediat de toaletarea și cosmetizarea cadavrului, îmbrăcarea acestuia și așezarea în sicriu. Toate aceste servicii pot fi achiziționate la un preț avantajos, fie că este vorba despre clienți din București sau din orice altă localitate din țara.

Îmbălsămare Sibiu – acest proces este necesar pentru prevenirea proceselor de putrefacție. Îmbălsămarea se practică încă din antichitate obiceiul fiind atribuit că și origine egiptenilor.

Scopul pentru îmbălsămarea unei persoane este pur și simplu de a opri procesul bacteriologic natural pe o perioadă determinată de timp care începe la câteva ore după moarte . Acest proces poate fi întârziat în mod considerabil dacă cel care execută îmbălsămarea execută corect toate procedfdurile. Scopul pentru îmbălsămarea decedatului se rezumă la trei obiective și anume : să mențină cât mai bine infătisarea corpului, să se întârzie putrefacția și să se protejeze cadavrul de insecte.

 

imbalsamare Sibiu