Bine ați venit pe site-ul nostru

Casa Funerară Condoleanțe

Produse si servicii care va ofera calitate, discretie, seriozitate si profesionalism la cele mai inalte standarde.

CONTACTAȚI-NE

(+40) 0748 492 273

Program

Non – Stop

Vă oferim

Consultanță gratuită

Povestea noastră

Cu o experiență de peste zece ani alături de o echipă de profesioniști pentru care atenția la detalii, seriozitatea și discreția constituie cele mai importante atribute, Casa Funerară Condoleanțe Sibiu vă oferă pachete de produse servicii menite să vă ajute să depășiți momentele grele care însoțesc un eveniment mai puțin fericit.

Alături de noi, nu veți avea parte doar de servicii de calitate ci de consultanța pentru a putea să puneti la punct fiecare detaliu al înmormântării, un sprijin în momentele în care trebuie să fiți puternici pentru a putea să finalizați fiecare etapă a acestui proces.

Atenți la nevoile clienților noștri, încercăm să identificăm fiecare dorință pentru ca la final să fiți mulțumiți de serviciile noastre pentru că “A muri înseamnă a te muta într-o stea” iar noi ne dorim să facem această tranziție cat mai ușoară.  Ne dedicăm fiecare clipă pentru ca dumneavoastră să fiți mulțumiți de serviciile noastre. Tratăm fiecare client individual și datorită acestui fapt, reușim să ducem la sfârșit fiecare sarcină cu success.

Echipa Casa Funerară Condoleanțe Sibiu

Pentru ca ne dorim să vă oferim sprijinul nostru din clipa în care ne-ați contactat, toți membrii echipei noastre au un singur scop: să vă ofere servicii
de cea mai buna calitate
ajutându-vă să faceți față unor evenimente care vă
pot copleși.

Suntem la dispoziția dumneavoastră atât telefonic cât și la sediul nostru. De asemnea, putem fi contactați și prin intermediul formularului de contact
de pe site-ul nostru.

Marius Bratu
Marius Bratu
Manager
Pentru Confortul Și Liniștea Dumneavoastră.
Sasu Ionel
Sasu Ionel
Consultant
Pentru Confortul Și Liniștea Dumneavoastră.
Tobias Ioan
Tobias Ioan
Consultant
Pentru Confortul Și Liniștea Dumneavoastră.