Servicii Funerare Sibiu - Pompe Funebre Sibiu - Repatriere

Transport funerar Sibiu

Prin alegerea firmei noastre ca furnizor de servicii de transport funerar veti beneficia de conducatori profesionisti cu limuzine funerare de lux, autorizate, care contin sistem frigo pentru asigurarea celor mai bune conditii pe tot parcursul transportului.

Ce cuprinde transportul funerar?

Transportul sicriului la adresa indicata de client

Transportul persoanei decedate la capela / biserica

Transportul sicriului, si implicit a persoanei decedate la cimitir

Ce este transportul funerar?

„Transport funerar” reprezinta un termen general folosit pentru a descrie transportul decedatului de la locul decesului la locul de inmormantare.

O definitie mai riguroasa si cuprinzatoare este urmatoarea: transportul funerar constituie transferul corpului, de ramasitele pamantesti, a oaselor sau resturile incinerate, de la locul de deces la serviciile memoriale, la cimitir, la crematoriu, inclusiv transportul la si de la biserica pentru servicii religioase.

Atunci cand treci prin momente dificile, te poti baza pe noi pentru transportul autorizat, in conditii de maxima igiena a persoanei dragi trecute in nefiinta catre locul de veci.

Asiguram respectarea obiceiurilor, traditiilor culturale si religioase pe care familiile le doresc pentru cei dragi. Suntem atenti sa primim in orice moment instructiunile familiei cu privire la practicile si obiceiurile necesare in functie de cultura lor.

transport decedati sibiu

Acte necesare

Serviciile funerare de transport pot fi achizitionate separat sau puteti opta pentru unul din pachetele funerare complete ce includ transport gratuit. Pentru realizarea acestui serviciu sunt necesare documente specifice pe care echipa noastra se ocupa sa le obtina.

Actele necesare pentru efectuarea transportului funerar sunt:

  • certificatul de deces
  • certificate de la SANEPID 
  • certificatul de imbalsamare

Oferim serviciul de transport funerar  in judetul Sibiu sau in alte zone de pe teritoriul Romaniei, la cerere.

Pe langa limuzina necesara transportului funerar, punem la dispozitie pentru ceremonialul funerar microbuze pentru transportul persoanelor, faimliei, preotilor si masini pentru transportul aranjamentelor florale.